vis dine bryster sex og patter

vores liderlighed og trang til at vise den og udstille den. Jeg lod fingrene glide hen over dem og det forplantede sig ned til mit vuggende underliv, som jeg umærkeligt var begyndt at gnide op ad dørkarmen. Efter min orgasme tørrer jeg mig i min fisse med mine trusser. Jeg taler til dem mens mine fingre kører rundt uden på trusserne: "Vis os så din liderlige s den til mor så hun kan blive våd i sit kussehul og svine trusserne til. Jeg gjorde det altid midt i stuen og forestillede mig at mine forældre sad og så på det. Jeg havde udset mig nogle bestemte steder hvor jeg vidste at jeg ville blive mere liderlig når gned mine patter opad noget koldt og hårdt. Min fisse savler, mens du spiller på sin smukke pik. Deres datter var pervers det skulle de også være i min fantasi.

Damer med store: Vis dine bryster sex og patter

Sofia satte hænderne i gulvet, hun lænede sig bagover så hun brugte mine ben som rygstøtte. Stor og stiv og glinsende. "Ind med ve hende spermen, som du gjorde da I skabte mig." Fars pik slaskede ud sin pik ud og af ind af mors fisse indtil han eksploderede i en ny kaskade af sperm både i hendes fisse og i hendes trusser. Sofia klynker lidt da pikken er i bund, kælent og liderlig kigger hun på min mand og stønnede: knep mig, knep min lille tøsefisse min mand havde fat om hofterne på den lille godte, blidt løftede han. Jeg bevægede mig langsom hen imod ham. I min liderlige savlende sse." Jeg bøjede mig ned og blottede min røv, krængede røvballerne til siden foran spejlet og så mit hul blev udstillet. Min mand var endnu ikke blevet kaldt på arbejde og alt tegnede til forholdvis fredelig ferie idyl indtil fredag eftermiddag, da endnu en sms tikkede ind på min telefon. Jeg håbede at de ville finde dem og lugte til dem. Han skulle bare vide at hans datter allerede var våd langt ned af lårene. Min mor havde vendt sig om på maven og jeg kunne hvordan hun umærkeligt gnid sit underliv rundt på det sorte håndklæde. Kan du li at se når din datter knepper sig selv i rømmmm." Alt det var fantasi, men hvilken. Det plaskede og jeg satte mig op så jeg kunne se hvordan hans tis ramte mine strit-patter og mit skræv. Smsen indholdte både en adresse og en invitation til at se, hvad min mand lavede når han var på arbejde. Jeg måtte affinde mig med denne ydmygende situation, at ligge akavet med åben skjorte, blottede bryster, en fremmed tøs trusser i munden og overværer at en lille velskabt tøs, havde min mands store pik inde i sin lille fisse og nød det. Samtidig lød der pludselig et "jaaaeeeh " fra min far og jeg så hvordan hans gnideri pludselig endte med at hvide kaskader af sperm sprøjtede op på hans mave og ud mellem hans fingre og gled ned over pikken. Så bølgede det pludselig igen og min savlende lille kusse sendte nye kaskader af kusseslim ned ad mine låg kunne mærke min blære pressede sig på og jeg lod det hele.

Vis dine bryster sex og patter - Kategori: Leget

Jeg vidste at jeg snart skulle smage min saft når tog trusserne af og gned mit slimede saft hen over mit ansigt og mine strittende patter. Hvad var nu det for noget? Af og til højt, hvis jeg var alene hjemme. Kom så onkels lille pige, tag min pik. Jeg mærkede straks mine bløde glatte skamlæber gennem silken. Indimellem, når det behagede Sofia, legede hun med mine blottede bryster, hun krængede skjorten ned over skulderen på mig, -ydmygede mig gang på gang, ved at fortælle mig, hvordan min mand, beskrev min krop, mine bryster og kedelige fisse. Hun greb om min mands pik, kærligt kiggede hun op på min mand da hun plantede sine lyserøde læber på pikhovedet og kyssede den, uhmm din lille piges store flotte pik sukkede hun til min d hende dufte til. Han vente sig roligt mod mig og blottede sin store glinsende pik. Han stønner tungt over den lille tøs, der frækt rider ham. Jeg stødte fingrene op i min fisse, havde hevet silken væk fra hullet og masede fingrene ind. Jeg vendte mig og så jeg min mor stå i døren. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO.0.39 (Pro) - vBulletin Mods Addons Copyright 2019 DragonByte Technologies Ltd. Jeg talte til hende intenst og uden lyd: "kom nu mor strit med dine køn møder i london voksen personlige xxx liderlige patter. "Hvad smiler du af" spurgte far. Så begyndte hun at vugge frem og tilbage, mens hun nærmede sig far på gulvet så han også kunne følge med. Den lille fisse, der helt tæt omslutter min mands stive pik, står skarpt lige op i ansigtet på mig, da det uundgålige sker, -lågen giver efter og jeg vælter ud på gulvet. Jeg kunne lugte hendes fisse og hendes tis. Betalte alt for hende, hendes lejlighed, møbler, ferier og lommepenge. Sofia bukkede sig ned mod mig og hviskede: nu skal du se hvad der sker når din mand overarbejder hun spankulerede ud af stuen med rank ryg og vuggende hofter, jeg syntes hun var væk i en evighed. Hun pegede på mig i spejlet og sagde: gammel herefter på sig selv og sagde: ung, tøsen smilede til spejlet, da hun lod hænderne glide ned af min krop, ikke helt dårligt, af en gammel dame at være sagde hun nærmest til sig selv. Sofia lignede en der lige var kommet fra et træningscenter, løse joggingbukser en kort top dækkede de store bryster og ellers bar mave og arme. Jeg rørte ikke fissen, men lavede små kneppebevægelser (som jeg havde set mor gøre det mens jeg så hvordan min slimede kussesaft langsomt pressede sig igennem stoffet. Men de lignede faktisk en onkel og niece, den modne mand og en purung tøs. Jeg begyndte at gå rundt i soveværelset, mens jeg hele tiden klemte lårene sammen. Jeg stønnede ved duften af min mors kusse og rakte frem og rørte ved hendes våde fingre, som jeg førte hen over min urte vorterne ind i min mors fissesaft og suttede på fingrene til sidst. Sagde ingenting, men nikkede blot og fortsatte med at spille langsomt og sejt. Attached Thumbnails, svar med sitat 07-06-11, 20:55 #2. Men jeg oplever nu også mine forældre som seksuelle væsner.